تحقیق درباره سرکه

لینک دانلود و پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 18 :: سرکه :: تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به دست می آید. معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تاتاریک و اسید سیتریک کمتری دارند . تولید سرکه: معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می کنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید استیک انجام می دهد. این باکتری .

دریافت فایل


هر روز بیا سرکه ,اسید ,اسید سیتریک ,درباره سرکه ,تحقیق درباره منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بدون سانسور دیدار کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. کینه توزی footwear, slipper, sandal, boot, shoes from Iran https://teslapress24.com پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان VOIP